За нас

ДОДАТЕТЕ ЛУКСУЗ ВО ВАШИОТ ДОМ

За нас | Исток мермер

Компанијата располага со површина од 10 000 м2, од кои 2 500 м2 се покриен простор. Во компанијата се вработени околу 25 луѓе и надворешни соработници, 5 групи по 3-ца работници за монтажа. 

Нашето 25 годишно искуство, поседувањето на најсовремена технологија не прави горда и достојна фирма со многу успешни проекти.

НАШАТА КОМПАНИЈА НИЗ БРОЈКИ

ИСТОК МЕРМЕР

1998
ГОДИНА НА ОСНОВАЊЕ
2000
СРЕЌНИ КЛИЕНТИ
190
ПРОЕКТИ
10000
м2 ПОВРШИНА
25
ВРАБОТЕНИ
2500
м2 ПОКРИЕН ПРОСТОР

Гатер за блокови

2 автоматски полирки за табли

Полирка тунел од (400 см)

4 фрези

Бонсек сајла

2 преси за буње

Талија блок за сечење на блокови

3 краталици

2 машини за полирање ивици на вода (кантарици)

Кран до 20 тона

Машина со пет ножеви

Машини со кои располагаме