додатете луксуз во вашиот дом

 
 
 

Производи

 
 

изработка на окапници

 

 
 
Потребно е да ја знаете димензијата односно должината и ширината и типот на оборена ивица (од две долги страни за изработка на окапници за тераси и една долга страна доколку окапниците се за прозор).
 
 
 

плотна за мијалник

 

 
 
Потребно е да знаете димензија на плотната (ширина x должина) и соодветниот отвор кој ви е потребен за мијалникот.
 
 
 

изработка на клуб масички

 

 
 
Клуб масичките се изработуваат по Ваша желба и димензија. Тип на мермер / гранит по Ваша димензија во круг или коцка и имате можност за боја на конструкцијата.
 
 
 
 
 

изработка на плотна за кујна

 

 
 
Потребно е да ја знаете должината и ширината на Вашата кујна, како и отворите кои ви се потребни за мијалник, плотна и чешма.
 
 
 

обложување фасади

 

 
 
Изработка на плочки по Ваша димензија за обложување на фасади, од мермер гранит или травертин.
 
 
 

ѕид со декоративен камен

 

 
 
Декоративниот камен го има во повеќе нијанси, цените се од м 2 . Достапен крем, бела или сива боја.
 
 
 
 
 

травертински подови

 

 
 
Плочите од травертин можат да бидат ширина до max 40цм, должината ја одредувате Вие. Можат да бидат полирани или четкани (зависно дали ви е потребно за внатрешна или надворешна површина).
 
 
 

мермерна ограда

 

 
 
Мермерните огради се наплаќаат од метар должен, достапни во крем или сива боја.
 
 
 

изработка на скали

 

 
 
Потребно е да ја знаете димензијата на Вашите скали - ширината и должината. Доколку скалите се полукружни (не се во права форма), потребно е да имате шаблони за истите.
 
 
 
 
 
 
 

Изработка на надгробни споменици

 

 
 
Ги изработуваме според димензии на купувачи, односно град/село, каде што се наоѓаат. Имаат различни димензии и постојат различни варијанти на мермер/гранит. Цртање на лик (гравирање) се врши само на црна плоча, додека на другите плочи се лепат порцелански слики. Нудиме и монтажа на истите.
 
 
 
 
 
 
 

Материјали со кои работиме

 
 
 
 

мермер

 

 
 
 
 
 
 
 

гранит

 

 
 
 
 
 
 
 

Природен камен

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

травертин

 

 
 
 
 
 
 
 

ламинам

 

 
 
 
 
 
 
 

Кварц

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ние му внесуваме живот на каменот

 
Секој амбиент бара посебен лик, форма и димензија.
Ние се трудиме тоа да го доведеме до совршенство!
 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Исток-Мермер ДООЕЛ е лоцирана во с. д. Подлог, Кочани. Формирана е во 1998 год. Основна дејност е сечење, обликување и обработка на мермер, гранит,травертин и украсен камен.

Компанијата располага со површина од 10 000 м2 , од кои 2 500 м2 се покриен простор. Во компанијата се вработени околу 25 луѓе и надворешни соработници 5 групи по 3-ца работници за монтажа.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Револуционерната керамичка плоча го промени пристапот кон домот.

 
Тоа е laminam,технолошки напреден материјал,кој гарантира максимални перформанси за домашни и јавни простори,комбинирајки ги технолошките карактеристики со естетски вредности на високо ниво.

Додадете луксуз во вашиот дом! Достапни во мат и сјајни варијанти.
 
 
 
 
 

Проекти

 
 
 
[ Страница 1 од 2 ] Следно
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

 

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
 
*