Исток мермер

Ламинам

РЕВОЛУЦИОНЕРНАТА КЕРАМИЧКА ПЛОЧА ГО ПРОМЕНИ ПРИСТАПОТ КОН ДОМОТ.​

Тоа е laminam, технолошки напреден материјал, кој гарантира максимални перформанси за домашни и јавни простори, комбинирајки ги технолошките карактеристики со естетски вредности на високо ниво.

Додадете луксуз во вашиот дом!

Мермер

Мермерот, кој е подарок од природата на луѓето, е многу посакуван бидејќи е стилски, модерен и елегантен. Мермерите со различни бои и дезени се долготрајни и издржливи. Нашите мермери ви овозможуваат модерен изглед каде и да одлучите да ги поставите.

Додадете луксуз во вашиот дом!

Гранит

Гранитот е магматска карпа која се состои главно од кварц, мика и фелдспат. Исклучително е издржлив, бидејќи не е лесно да се исече или оштети од топлина. Стотици бои може да се најдат природно, што го прави гранитот совршен дизајн елемент за вашиот дом или деловен објект.

Додадете луксуз во вашиот дом!

Природен камен

Природните камења може да се користат внатре или надвор, на подови, ѕидови или на плотни.

Со земјени тонови и текстури, природните камења се идеални за украсување на патеки, палуби, дворови, па дури и базени. Нивниот груб материјал обезбедува издржлива површина што ќе ви трае со години, внатре или надвор.

Додадете луксуз во вашиот дом!

ТРАВЕРТИН

Травертинот е особено атрактивен материјал. Неговата влакнеста текстура слична на мермер и привлечните бои во земјени тонови го прават еден од најпопуларните камења што се користат за градежни материјали.

Травертинот е форма на варовник што се формира околу наслаги на минерални извори.

Додадете луксуз во вашиот дом!

КВАРЦ

Кварцната плочка е природно решение за кујнски плотни и е материјал кој е направен со користење на кварцни минерали. Ова го прави природно еден од најиздржливите материјали за кујнски плотни на Земјата. Тој е совршено решение за вашата кујна.

Додадете луксуз во вашиот дом!